De Veganistische Groentespreads van Mister Kitchen | V-Spread

Ik ben ze op een gegeven moment zelf maar gaan maken: veganistische groentespreads. Want in de supermarkt vond ik ze alleen maar met ei of melk. Tot nu, wantΒ Mister Kitchen – je weet wel, van die lekkere pindakaas – heeft drie heerlijke veganistische groentespreads uitgebracht. DeΒ V- Spread komt in drie smaken. Ik ontdekte ze tijdens een gezellig Valentijnsontbijt in de Amsterdamse keuken van Mister Kitchen en sindsdien zijn Aya en ik fan.

Valentijnsontbijt

Laten we eerlijk wezen, press events zijn het allerleukste als ik Aya mee kan nemen (a), er lekker eten is (b) en een leuke sfeer hangt (c). Het Valentijnsontbijt van Mister Kitchen had al deze ingrediΓ«nten. De drie mannen achter Mister Kitchen hebben een fijne dosis humor, bedenken mega lekkere recepten en Aya kon gezellig ronddartelen en meesmikkelen.

[easy-image-collage id=17302]

De smaken

Na afloop namen we de drie V-Spread smaken – Chili Paprika, Kikkererwten Citroen en Tomaat Courgette – mee naar huis. Samen met de twee nieuwe smaken pindakaas: Crunchy Hazelnoot en Amandel Speculaas. Mochten deze namen op zichzelf niet voldoende zijn om naar de Appie te sjezen, lees dan nog even verder. Want het officiΓ«le oordeel is: heerlijk!

Uiteraard vielen de pindakazen goed in de smaak bij mijn peuter, vooral de Amandel Speculaas. Ik vind zelf de Crunchy Hazelnoot gevaarlijk lekker. Ik gebruik de pindakazen ook graag in recepten. Bijvoorbeeld in onze favoriete mueslirepen en havermoutballetjes.

[easy-image-collage id=17330]

De Veganistische Groentespreads

Van de groentespreads vindt Aya de Kikkererwten Citroen heerlijk, omdat die zacht van smaak & fris is. Maar ook met een beetje Tomaat Courgette spread erop gaat haar boterham of rijstewafel er zo in. Ik vind de Chili Paprika ook een succes: hij is lekker pittig en perfect voor op een sandwich of wrap of als dipje op een feestje.Β Ik combineer de spreads voor de lunch met een (zelfgemaakte) groenteburger & een beetje sla op een lekker broodje of eet ze gewoon zo, op mijn Hollandse boterham. Met een augurk erop, want ja, zwanger enzo. En dit moet je ook echt proberen: papadums dippen in de spreads.

[easy-image-collage id=17331]

De groentespreads bevatten 65% groente en zijn dus volledig plantaardig. Maar ze zijn echt niet alleen voor vegans. Op het pers-ontbijt werden de groentespreads ook gebruikt voor tosti’s en bagels met kaas. Kortom, je kunt eindeloos variΓ«ren. En over variΓ«ren gesproken,Β de website van Mister Kitchen staat vol met verrukkelijke recepten. Dus neem zeker even een kijkje! De 7 smaken pindakaas en de 3 veganistische groentespreads van Mister Kitchen zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Thank you for reading!

2 thoughts on “De Veganistische Groentespreads van Mister Kitchen | V-Spread

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.