Het allerleukste speelgoed voor de feestdagen bij Dille & Kamille

Oooo ik dacht dat ik alle cadeaus voor de feestdagen binnen had. En toen liep ik Dille & Kamille binnen. En toen liep ik een klein fortuin later weer naar buiten. Maar met zoveel leuks! Die winkel is echt heerlijk. Ze hebben fijn duurzaam speelgoed. En ook de vilten Kerstspullen zijn echt prachtig! Om van te smullen. Ik moest het even delen met jullie, want je kunt bij Dille & Kamille ook heel makkelijk online shoppen. In deze blog heb ik het allerleukste duurzame speelgoed en mijn favoriete Kerstversieringen (echt tΓ© leuk!) van D&K op een rij gezet.

De linkjes naar de producten zijn roze en ook op alle afbeeldingen zijn gelinkt aan de producten op de website van Dille & Kamille. Zo kun je gemakkelijk shoppen!

Vilten Kerstpullen van Dille & Kamille

Ik moest mij echt inhouden om niet de hele vilten collectie van Dille & Kamille aan te schaffen. Wat is het mooi! Een Kerststal, met alle belangrijke figuren uit het Kerstverhaal, kerstballen, diertjes, slingers, engeltjes: het hield niet op! En allemaal van vilt dus! Je weet niet wat je ziet.

1. Vilten poppetjes voor Kerst

Uiteindelijk heb ik mij kunnen bedwingen tot Maria en het kindje Jezus en een engeltje. Maar kijk hier nou!Β Zo mooi om te gebruiken als we het Kerstverhaal aan Isaya vertellen.

[easy-image-collage id=21492]

Duurzaam speelgoed van Dille & Kamille

2. Dieren in het bos Puzzel

Deze houten puzzel is zo mooi! Ik kon ‘m niet laten liggen. Hij heeft 24 stukjes – dat is ideaal nu voor Isaya. Mooie naaldbomen erop, dus echt een fijn puzzeltje voor de feestdagen. Lekker knus, met thee en een chocoladekransje, samen puzzelen. Zo gezellig!

3. Houten memory spel van bosdieren

Memory is iets wat Isaya sinds een paar maanden echt super leuk vindt om te doen. Zo leuk al die nieuwe dingen die je kunt doen met je kindje als ze drie zijn. En kijk nou hoe gaaf dit houten memory spel is van D&K. Dat is toch te zoet! En het is ook nog eens super educatief, memory spelen. Ik heb zoveel zin om het te geven!

4. Een echte tol!

Dit cadeau kreeg Isaya een tijdje terug van een super lieve Instamama en ooo wat zijn we fan! Ten eerste is het een ballerina, dus dat is altijd een succes. En ten tweede is het zo’n echte, ouderwetse tol! Hoe gaaf! Je moet ‘m in elkaar zetten, touwtje goed draaien, dan trekken en roets! Daar gaat ze, ze tolt wel een minuut in het rond. Magisch!

5. Boek met puzzel over de dierenboom

Misschien ga ik nog een keer terug voor deze puzzel, want hij is zo leuk. Het is namelijk een boek over de dieren in de dierenboom en dan kan je kindje de puzzel erbij maken. Hoe gaaf is dat! Het zijn 30 stukjes, maar wel hele grote, dus ideaal. Aya is dol op boeken en op dieren, dus ik weet zeker dat ze dit geweldig zou vinden.


Lees ook: Het mooiste houten speelgoed van Bol.com | Aya’s top 10


6. Doktersspullen

Aya heeft haar doktersset al compleet, maar als je nog geen dokterskoffertje hebt voor je kindje, is deze met houten accessoires echt een aanrader! Het is absoluut een van haar meest favoriete dingen om mee te spelen. Je wilt niet weten hoe vaak ik “ziek” op de bank heb gelegen en Alela weer “beter” is gemaakt door Isaya. Te leuk. En ze hebben bij Dille en Kamille ook een mooi kapje en schort, om het spel compleet te maken.

[easy-image-collage id=21504]
7. Houten boerderij magneetjes

Onze vaatwasser en koelkast hangen er vol mee: houten magneten van letters, cijfers en dieren. Want hoe leuk is het om daar mee te spelen als je een peuter bent! Deze houten magneetjes van Dille & Kamille zijn zo zoet. Leuk om in één keer te geven, maar ook heel leuk om individueel als schoencadeautjes of adventscadeautjes te geven!

8. Houten sieraden

Het houten kettinkje, armbandje en horloge liggen al een tijdje in Isaya’s sieradenkistje. Ze vindt ze prachtig en ze komen bij iedere verkleedsessie tevoorschijn. Want let’s face it, iedere prins(es) heeft sieraden nodig toch?

[easy-image-collage id=21510]
9. Tekenen en knutselen

Dille & Kamille heeft zoveel leuke teken en knutselspullen! Je wilt het allemaal kopen. Geweldig. De reden waarom ik van de week de winkel binnenstapte, waren deze ecologische sojawas krijtjes. Driemaal raden wat ik vergat te kopen, omdat ik drieduizend andere leuke dingen zag? Juist. Nog geen krijtjes. Ze passen perfect in Isaya’s adventskalender, dus ik ga ze nog even gauw bestellen!

10. Muziekinstrumenten

Aya heeft al een flinke bak muziekinstrumenten. Zo gezellig, samen muziek maken. Op zolder staan twee piano’s, trommels en gitaren, van haar andere mama. En daar speelt ze graag op. Maar houdt ook vaak een concert voor Alela, met haar houten muziekinstrumenten. Deze trommel heeft ze al twee jaar en hij ziet er nog steeds als nieuw uit! Naast het milieuaspect is dat een van de redenen waarom ik zo van houten, duurzaam speelgoed hou: het blijft zo lang mooi!

 

Hele fijne feestdagen!

Columns by Kari

4 thoughts on “Het allerleukste speelgoed voor de feestdagen bij Dille & Kamille

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.