De 5 Best Gelezen Artikelen van 2018 | Columns by Kari

De laatste dagen van 2018! Nog even en we vieren het einde van dit jaar en verwelkomen 2019. Voor mij was het een heel bijzonder jaar, door de geboorte van Alela. Haar grote zus zorgde ook voor heel veel fijne dagen, vol liefde en geluk. Deze blog gaat echter niet over mijn persoonlijke highlighst van 2018. Vandaag deel ik de 5 best gelezen Nederlandstalige artikelen op columnsbykari.com. Ook benieuwd naar de 5 best gelezen Engelstalige artikelen van 2018, op Columns by Kari? Klik dan hier!

1. 10 Dingen waar ik nooit aan zal wennen in Nederland

Van de peperdure verkeersborden tot open schoolpleinen en van zwarte piet tot het super georganiseerde poepbeleid voor Hollandse viervoeters: ik deelde 10 dingen waar ik maar niet aan kan wennen in Nederland. Want ik blijf natuurlijk altijd een beetje een “Island Girl living in Dutchie Land“. Je leest de blog hier!

2. Is de Mario Badescu spray echt zo geweldig?

best gelezen

Blijkbaar vragen heel veel mensen zich dit af dit jaar. Mario Badescu is natuurlijk een super populair merk in de USA en nog niet heel lang verkrijgbaar in Nederland. Ik was razend benieuwd naar de super hyped up facial spray van dit merk. Maar is hij echt zo geweldig? Je leest het hier.

3. De nieuwe Weleda zonnebrand en aftersun review

Wat hebben we lang moeten wachten op de nieuwe Weleda zonnebrand! Maar dit jaar kwam het 100% natuurlijke cosmetica merk dan eindelijk met een aantal zonnebrandcrèmes voor volwassenen en voor kinderen. Ook lanceerden ze een aftersun. We waren allemaal super nieuwsgierig natuurlijk. Mijn review lees je hier.

4. De eerste 2 maanden met wasbare luiers: raden we het aan?

best gelezen

Ik vind het onwijs leuk dat deze blog in de top 5 staat! Deze zomer, toen Alela werd geboren, zijn we overgestapt op wasbare luiers. De redenen waarom we wasbaar kiezen en welke wasbare luiers we gebruiken kun je hier lezen. En onze ervaringen hier! In 2019 kun je nog meer blogs over wasbare luiers verwachten. We gebruiken sinds kort namelijk wollen overbroekjes en ik zal, als Alela vast voedsel gaat eten, eerlijk vertellen hoe dat verloopt: wasbare luiers en vaste voeding.

5. Help ons een geboortekaartje kiezen!

Te lief zijn jullie! Ik vind het zo ontzettend leuk dat zoveel mensen hun stem hebben uitgebracht over het geboortekaartje van Alela. Als je wilt weten uit welke 10 kaartjes er kon worden gekozen klik dan hier! Het is uiteindelijk nummer 1 geworden uit de lijst, bij Kaartje2go.

Dankjewel!

Onwijs bedankt voor het bezoeken van Columns by Kari het afgelopen jaar en het lezen van de artikelen. Ik ben ontzettend dankbaar voor je bezoekjes en ik hoop dat je geΓ―nspireerd raakt door wat je leest! Nog geen Happy New Year wensen in deze blog, want zondag komt er nog een leuk artikel online. Hopelijk tot dan! En als je benieuwd bent naar de 5 best gelezen Engelstalige artikelen van 2018, klik dan hier!

Columns by Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.