P’URE Papayacare is nu ook in Nederland |100% natuurlijk

Er is een nieuw 100% natuurlijk cosmeticamerk naar de Benelux gebracht! P’URE Papayacare uit AustraliΓ« is een natuurlijk alternatief voor huidverzorgingsproducten die agressieve chemicaliΓ«n bevatten. De producten van P’URE Papayacare zijn Natrue gecertificeerd, palmolie vrij, cruelty free en geschikt voor het hele gezin. In deze blog vertel ik meer over het merk, de producten en onze ervaring.

Natural by Nature

Chemische ingrediΓ«nten, zoals aardolie en conserveringsmiddelen, zijn zeer moeilijk voor het lichaam om te metaboliseren. Via de huid komen deze stoffen in je bloedbaan en hopen ze op in je lichaam, omdat ze het ontgiftingsproces van de lever omzeilen. Daarbij remmen deze ingrediΓ«nten het vermogen van de huid om te ademen af en kunnen ze de gevoelige huid irriteren. Daarom kiest P’URE Papayacare exclusief voor natuurlijke ingrediΓ«nten. Natural by Nature, dat is waar het merk voor gaat & staat.

P'URE Papayacare

De pure ingrediΓ«nten van P’URE Papayacare

P’URE Papayacare maakt producten die effectief werken, maar ook goed zijn voor je lichaam en voor je huid. De food-grade ingrediΓ«nten zijn met grote zorg geselecteerd en van de hoogste kwaliteit. Ze hebben helende en hydraterende eigenschappen en kunnen gebruikt worden om verschillende huidproblemen te bestrijden.  Voedende, 100% natuurlijke ingrediΓ«nten zoals Shea Butter, Macadamia-olie, Jojoba- olie, amandelolie en natuurlijk papaya.

Waarom Papaya?

Papapaya is het hero-actieve ingrediΓ«nt voor de meeste producten van P’URE Papayacare. Papaya is namelijk een rijke bron van vitaminen, mineralen en gezonde enzymen. Het is een van de beste vruchten voor huidverzorging omdat het verjongende enzymen bevat die zachtjes exfoliΓ«ren en de huid helpen herstellen, hydrateren en vernieuwen. Papaya is daarom een traditionele en effectieve remedie tegen wonden, beten en een droge huid. 

100% natuurlijke verzorging
Processed With Darkroom

De producten van P’URE Papayacare

Uit de verzorgingslijn van P’URE Papayacare hebben we 4 hoogwaardige en multi-purpose producten getest:

Papaya Ointment

Papaya Ointment bevat naast papaya ook calendula. Calendula heeft een verzachtende en genezende werking voor de ontstoken en beschadigde huid en heeft tevens antimicorbiele eigenschappen. De Papaya Ointment is ideaal voor de gevoelige en (zeer) droge en kapotte huid. Het helpt de beschadigde huid herstellen, verzachten en beschermen. De zalfachtige cream bevat geen petroleum en conserveringsmiddelen. De zalf is zeer geschikt als baby billencrΓ¨me en herstelt de beschadigde huid van de tepels door het geven borstvoeding. De Papaya Ointment beschermt en herstelt tevens de huid na lasertherapie. 

p'ure papayacare
Papaya Renew

Papaya Renew is een soepele en zachte crème speciaal voor littekens, striae en droge huid. De formule is ontwikkeld voor de gevoelige huid en bevat naast Papaya Gotu Kola (centella) en Tamanu (olie). Deze plantaardige ingrediënten maken de huid soepel, verbeteren de elasticiteit en kalmeren en hydrateren de droge en gevoelige huid. Om striae te voorkomen kun je vanaf het tweede trimester van de zwangerschap tweemaal daags Renew aanbrengen, in cirkelvormige bewegingen.

Papaya Lips

Papaya Lips is een zeer verzorgende en hydraterende formule die de lippen beschermen en soepel houden. De lip balm bevat calendula waardoor (zon)beschadigde en gevoelige lippen worden hersteld en droge lippen worden verzorgd. Papaya Lips is verrijkt met vitamine E en bevat Candelila wax in plaats van bijenwas en is dus geschikt voor veganisten.

Vapour Balm

Vapour Balm is verrijkt met Eucalytus en citroen mirthe en is daarom een natuurlijke hulp om vrijer te ademen. Deze rijke en zalig geurende crΓ¨me opent, verwarmt en verzacht. Door de balm op je borst of rug te wrijven werkt deze verlichtend bij verkoudheid en benawdheid. Voor kinderen jonger dan 2 jaar adviseert P’URE Papayacare om de Vapor Balm op een tissue aan te brengen.

Biologisch

De Papaya in de P’URE Papayacare producten worden geteeld in tropische delen van het Australische Queensland. De vruchten worden biologisch geteeld en zijn GMO vrij. De hele vrucht wordt gebruikt voor de producten: zowel huid, fruit als zaden. Er is dus geen verspilling. De Papay Renew en Papaya Lips zijn 100% vegan. De Vapour Balm en Papaya Ointment bevatten bijenwas. De producten zijn veilig te gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding en zijn een ondersteuning voor het hele gezin. 

p'ure papayacare

Onze ervaring

We gebruiken de producten van P’URE Papayacare sinds ongeveer 4 weken en zijn helemaal fan. Ik vindt het ontzettend fijn om producten te gebruiken die ook veilig zijn voor mijn kinderen, zodat ik mij geen zorgen hoef te maken over schadelijke stoffen. Voor Isaya is het heel leuk dat ze “mamas zalfjes” mag gebruiken: super interessant natuurlijk. En je wist misschien wel dat Isaya’s nickname Aya is, maar haar koosnaampje is Aya Papaya πŸ˜‰ Maar het allerbelangrijkste vind ik dat de producten zo goed werken. Ik gebruik ze dagelijks en kan ze van harte aanbevelen! Ze zijn hier verkrijgbaar.

Columns by Kari

Ad [paid]

5 thoughts on “P’URE Papayacare is nu ook in Nederland |100% natuurlijk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.