Tijd voor wat écht belangrijk is met de Bosch Unlimited

Ik had zo’n vreselijke hekel aan stofzuigen. Maar echt. Dat zware ding stond altijd op zolder als ik beneden wilde stofzuigen en beneden als ik boven wilde stofzuigen, waardoor ik met één baby in de draagzak en een peuter op de hielen, moest gaan trapzeulen met de stofzuiger. En dan dat snoer, dat overal vast kwam te zitten en dat gevaarte zelf, dat steeds om- en dan uitviel. En het harde geluid waar eerdergenoemde peuter van overstuur raakte. Och, mensen, echt #momstruggles. Daarom ben ik zo ontzettend blij met onze nieuwe stofzuiger! De Bosch Unlimited is, even op z’n jaren vijftigs gezegd, de droom van iedere vrouw. Maar echt. En ook van iedere man. Want het maakt je leven op minstens tien manieren gemakkelijker. In deze blog vertel ik hoe en waarom.

De droomstofzuiger

De Bosch Unlimited is dus een stofzuiger. Maar dan zo eentje waar je al heel lang van droomt. Want:

  • Hij is snoerloos. Dus geen geklungel met snoeren en stopcontacten. Betekent ook dat je heel gemakkelijk de trap, auto en andere moeilijk bereikbare plekken kunt stofzuigen.
  • Hij komt met twee accu’s, die je heel snel (en op drie manieren) kunt opladen, waardoor je nooit met een lege stofzuiger in je handen staat. De accu is trouwens dezelfde als je andere Bosch apparaten.
  • De Bosch Unlimited is licht, dus gemakkelijk te tillen door de kamer en tussen verdiepingen.
  • De onderkant maneuvreert heel gemakkelijk mee, waardoor je moeiteloos op alle plekken komt. Voor kieren en gaten krijg je er een speciaal hulpstuk bij.
  • Er zijn ook speciale hulpstukken voor bijvoorbeeld de bank.
  • Het is tevens een kruimeldief. Hoe chill is dat!
  • De Bosch Unlimited is veel stiller dan een gewone stofzuiger.
  • De stofzuiger zit met handige drukknoppen in elkaar: het is allemaal een kwestie van een knopje indrukken en gáán. Daar houd ik van. Het leven is al gecompliceerd genoeg – ik wil niet moeten dealen met ingewikkelde huishoudelijke apparaten.
  • Er komt een handige wandhouder bij, zodat je de stofzuiger gemakkelijk kunt opbergen.
  • Ik vind ‘m mooi: hij is lekker compact en strak en fijn wit met zwart. Een elegante stofzuiger.
  • Je krijgt er tijdelijk een gratis Bosch accuboormachine ter waarde van €139,- bij. Wij hebben deze al jaren en dit is gewoon dé boor. Die koop je voor het leven. Mijn vader heeft ‘m ook al sinds ik mij kan herinneren.
  • Daar ga ik dus bij deze stofzuiger ook van uit: dat deze ons nog jaren en jaren blij gaat maken.

Ook wel belangrijk

Heel tof, zo’n fancy stofzuiger, die je leven zoveel gemakkelijker maakt. Maar doet ‘ie het ook goed, vraag je je misschien af. Het antwoord is heel simpel. Ja. Hij doet het fantastisch. Op onze houten vloeren benden, op het tapijt boven en op alle andere oppervlaktes die we de afgelopen weken onder handen hebben genomen met de Bosch Unlimited. Het enige wat ik mij kan voorstellen dat een drempel is, is de prijs. Dat is een investering waarover ieder voor zich moet bepalen of hij haalbaar is. Het enige wat ik daarover kan zeggen is dat hij het waard is.

Messy Happiness

Hij is het waard vanwege alle redenen die ik hierboven noemde. Maar ook omdat we er veel tijd voor terugkrijgen. Stofzuigen gaat, met de Bosch Unlimited, gewoon veel sneller en gemakkelijker tussendoor. Daardoor houden we meer tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn in het leven. Voor mij is dat de tijd met de kinderen. Lekker Sinterklaas vieren in bed, met de nodige pepernoten en cadeau’s. Gezellig knutselen aan tafel. Uren lang prinsesje spelen in Isaya’s kamer. Aan het einde van de dag fijn een filmpje kijken op de bank met een snack. Over de rommel hoef ik mij geen zorgen te maken, want die werken we later en gemakkelijk weg met de stofzuiger.

En dan nu iedere dag stofzuigen?

Toen ik de Bosch Unlimited kreeg, dacht ik “dan ga ik nu dus iedere dag stofzuigen, omdat het zo gemakkelijk is”. Maar daar krijg ik de kans niet voor. Want ik ben er blij mee. Maar mijn vrouw is er dus nog blijer mee. Dus zij staat nu iedere dag te stofzuigen. Helemaal ideaal 😉 Ja, het is echt een droomstofzuiger.

Columns by Kari

5 thoughts on “Tijd voor wat écht belangrijk is met de Bosch Unlimited

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.