10 kortingscodes voor een groener en gelukkiger leven op een rij

Het is morgen 30 januari en dat betekent dat bijna jarig ben! Ik word morgen 37 en ik voel me een ontzettend dankbaar ei dat ik dit mag vieren met mijn prachtige dochters, mijn vriend en zijn lieve kids, mijn mooie familie en vrienden. En met een gezond en sterk lichaam. Voor de blog van deze week leek het me een leuk idee om alle kortingscodes, die ik met jullie mag delen door mijn werk, op een rij te zetten. Als een kleine traktatie voor mijn verjaardag. Een van de dingen die ik leuk vind aan mijn werk is dat ik groene keuzes wat laagdrempeliger kan maken voor jullie. Dus in deze b-day blog vind je kortingscodes voor Jungluck, Vitaminfit, Shampoobars (ja! nieuwe opdrachtgever!), Snuggs, Storytel, Slot Sofenstein, Pranamat, Club 9 sleepservice, WeSmyle en Crisp!

Vitaminfit – vegan supplementen

Ik werk nu bijna 3 jaar samen met dit prachtige groene bedrijf. Vitaminfit maakt 100% plantaardige voedingssupplementen op basis van puur natuurlijke ingredienten. Zowel voor kinderen als volwassenen en zowel in druppelvorm (ideaal voor kinderen, want je kunt het overal mee mengen) als capsules. Ik ben trots en dankbaar ambassadeur van Vitaminfit en schrijf regelmatig blogs en recepten voor de website van dit vegan supplementenmerk. We gebruiken de suplementen iedere dag.

Met de code Kari10 krijg je 10% korting op je bestelling bij Vitaminfit.

vitaminfit partner

Jungluck – natuurlijke cosmetica

Ik gebruik de natuurlijke cosmetica van Jungluck nu ruim 2,5 jaar en het is een enorme game changer geweest. Pure ingredienten, geen heftige geurtjes, geen poespas, zo min mogelijk plastic. En super effectief. Mijn huid is vrij van rode plekjes en puistjes, ik heb minder pigmentvlekken, mijn teint is egaler: i love it. De huidverzorging helpt me ook om goed voor mezelf te zorgen, ook op dagen dat ik dat moeilijk vind of er echt geen zin in heb. Mijn kortingscodes wisselen en zijn niet altijd geldig, maar deze codes kun je proberen (afhankelijk van wanneer je deze blog leest). Hou mijn Instagram in de gaten voor de meest up to date Jungluck kortingscodes.

Jungluck

Shampoobars – Plastic vrije bad & douche producten

Een leuk nieuwtje in deze blog! Zoals jullie weten hecht ik veel waarde aan opdrachtgevers en samenwerkingen die voor de lange termijn zijn. Als ik producten meerdere jaren kan gebruiken, testen en reviewen kunnen jullie Γ©cht zien wat ze doen, ook op de lange termijn. En kunnen jullie zien hoe ik ze in mijn dagelijkse routines en in de routines met de kinderen implementeer. Opdrachtgevers als Vitaminfit, Jungluck en Snuggs zijn daar een mooi voorbeeld van. En ik mag daar nu ook een andere prachtige opdrachtgever aan toevoegen! Shampoobars! Ik gebruik het plasticvrije merk sinds de zomer van 2019 en heb sindsdien regelmatig met ze samen mogen werken.

Shampoobars maakt plasticvrije shampoo & conditioner bars, maar ook body bars, body oil bars, shaving bars en meer plastic vrije producten. Als je mijn blog al een tijdje volgt weet je dat er een extreem beperkt aantal haar producten is dat ik kan gebruiken zonder dat mijn hoofdhuid allergisch reageert. Ik krijg van 99% van de shampoo’s pijnlijke bultjes die heel erg jeuken. Conditioner hoef ik niet eens te proberen. Shampoobars is een van de 2 of 3 merken die ik daarom al jaren gebruik, omdat ik hier goed op reageer. Daarom ben ik ook zo blij dat we de komende tijd onze samenwerking gaan oppakken en intensiveren! Ik mag iedere maand mijn favoriete, plastic vrije klassiekers met jullie delen en ik ga ook regelmatig blogs schrijven over de prachtige limited editions van Shampoobars.nl. En natuurlijk hoort daar een fijne Shampoobars kortingscode bij!!

Met de code KARI10 krijg je 10% korting bij Shampoobars.nl

plastic soep zero waste

Pranamat – spijkermat voor ontspanning en goed slapen

Nooit gedacht dat dit iets voor mij zou zijn, een spijkermat. Maar als je mijn blog al een tijdje volgt weet je dat ik al bijna 20 jaar worstel met insomnia en ALLES wil uitproberen. Ik ben heel blij dat ik dit voor mijn werk mag doen. Maar ik doe dit wel altijd onder de voorwaarde dat ik het echt mag testen, zonder druk. Als het niet werkt, stuur ik het weer terug en deel ik het niet met jullie (zoals een heel duur ademkussen). De Pranamat heb ik een maand getest voor ik er een review over schreef. Wat een verschil heeft dit gemaakt voor mijn nachtrust. Als je kampt met stress, slapeloosheid of spierpijn, raad ik je dit van harte aan! En vergeet niet mijn Pranamat kortingscode te gebruiken als je bestelt:

Met de code KARI krijg je 15% korting op een Pranamat.
Tip! Nu tijdelijk bij aankoop van een Pranamat ECO-set krijg je het PranaMoon nekkussen, ter waarde van EUR100, als cadeau.Β 

pranamat eco

Snuggs – Period Underwear

Ik gebruik het period underwear van Snuggs nu ruim 2,5 jaar en het is een van de allerfijnst en allerliefste producten die ooit zijn ontwikkeld voor mensen met een menstruatie cyclus. Als je meer wilt weten over Snuggs, neem dan een kijkje in mijn Period Underwear Gids. Hierin leg ik precies uit wat het is, hoe je het gebruikt, hoe je het wast, waarom en voor wie het zo fijn is en geef ik tips voor de aanschaf en over de verschillende modellen en opties. Mijn Snuggs kortingscodes zijn niet altijd geldig. De huidige is tm 31 januari 2024 geldig, dus wees er snel bij. Maar ik werk de komende maanden bijna maandelijk met Snuggs samen, dus als je op de hoogte wilt blijven van actieve kortingscodes, volg me dan op Instagram.

Met de code KARI20 krijg je 20% korting op je bestelling bij Snuggs. Dit is bovenop de bundelkorting die Snuggs aanbiedt. Als je 3 of meer snuggs koopt ontvang je 15% korting. Met mijn code dus 35%. Als je 6 of meer snuggs koopt ontvang je 25% korting. Met mijn code dus 45% korting!

period underwear

Club 9 sleepservice – het allerbeste matras ooit

Club 9 is ook zo’n langdurige samenwerking die mijn leven heeft veranderd. En ik weet, door mijn club 9 kortingscodes, ook heel veel van jullie levens! Club 9 verkoopt en leased namelijk de allerbeste matrassen ooit. Ik heb nooit op een beter matras geslapen dan mijn eigen Club 9 matras. Niet ervoor en niet erna, niet bij iemand anders, niet in een hotel, nergens. This is it. En het fijne van Club 9 is dat je de matrassen kunt leasen voor een klein bedrag per maand of in één keer kunt kopen – maar net wat bij jou budget past. Ze hebben ook bedden en hele fijne kussens. Als je meer wilt weten over Club 9 lees dan deze uitgebreide blog die ik schreef ove de sleepservice.

Met de code COLUMNSBYKARI10 krijg je 10% korting op je bestelling bij Club 9

beste matras

Storytel – de fijnste luisterboeken, ook voor kinderen

Ruim een jaar gebruiken we het nu: Storytel. Storytel is een app waar je luisterboeken en e-books op kunt luisteren. Het assortiment is huge: er staan ruim 350.000 boeken op Storytel. Ik vind er mijn favoriete auteurs, zoals Richard Powers, Jonathan Franzen, John Irving, Marisha Pessl, Zadie Smith, Jodi Picoult en vele anderen. Maar er staan ook eindeloos veel Nederlandse boeken op de app. Je kunt op categorie zoeken (bijvoorbeeld Young Adult, geschiedenis, misdaad, comedy en literatuur). Of gewoon op auteur/boek. Er staan ook luisterboeken op voor je persoonlijke ontwikkeling en ook heel fijn: meditaties om te ontspannen en beter te slapen. Ik zet heel vaak β€˜s avonds een luisterboek of meditatie aan en val dan lekker in slaap terwijl ik word voorgelezen.

En natuurlijk kinderboeken. Heel veel kinderboeken. Echt zalig! We voeden scherm arm op, dus er wordt heel veel gelezen. Maar soms is het ook gewoon fijn om een luisterboekje aan te zetten als iedereen moe is aan het einde van de dag of als we in de trein zitten. Echt een app voor het hele gezin dus. Wij zijn fan.

Via deze link kun je Storytel 30 dagen gratis uitproberen

gratis storytel luisteren

Slot Sofenstein – het mooiste tijdschrift voor kinderen

Maar echt. Het allermooiste tijdschrift voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Met prachtige verhalen, de meest spectalulaire tekeningen en schilderijen, de leukste opdrachtjes, spelletjes, proefjes, recepten en meer. Slot Sofenstein komt 4 keer per jaar uit. Een dikke aanrader om cadeau te geven aan je (klein)kind of een neefje of nichtje. Een prachtig tijdschrift als je groen ouderschap uit- en meeleeft. Isaya (8) en ik zijn groot fan en Alela (5) luistert ademloos mee naar alle verhalen die erin staan. Hier kun je een kijkje nemen in de tijdschriften.

Via deze link krijg je 10% korting op het abonnement met de code KARI10.

de groene cadeau gids

Crips – heerlijke online supermarkt voor vers en vegan

Crisp is een boodschappen service. Deze online supermarkt is gespecialiseerd in verse en lokale producten van hoge kwaliteit en heerlijke delicatessen. Ze verkopen alles wat je kent en gewend aan bent, maar daarnaast ook producten die net even anders zijn, waardoor ik direct geΓ―nspireerd raak om nieuwe dingen uit te proberen en te koken als ik een bestelling plaats bij Crisp. Het is altijd een cadeautje om de bestelling uit te pakken en aan de slag te gaan met de heerlijke vegan ingrediΓ«nten. Ik heb een filter aanstaan in de app van Crisp, waardoor ik alleen veganistische opties te zien krijg, wat het boodschappen doen extra gemakkelijk maakt.

Via deze link kun je Crisp uitproberen met 15 euro korting

lekkerste vegan burger

WeSmyle – plastic vrije mondverzorging

Ook zo’n prachtig plastic vrij merk dat ik al ruim 1,5 jaar in gebruik heb. Ik ben groot fan van de plastic vrije tandpasta tabletjes. En sinds vorige week ben ik ook de elektrische tandenborstel van WeSmyle en de whitening kit van dit mooie merk aan het testen. Een ideale manier om een groente stap in je leven te zetten: overstappen op plastic vrije mondverzorging.

Met de code kari15 krijg je 15% korting op je bestelling bij WeSmyle

plastic vrije mondeverzorgingsroutine

Met veel dank aan de mooie, duurzame bedrijven die mijn blog en Instagram de afgelopen jaren hebben gesponsord. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze samenwerkingen. En ik hoop dat jullie blij zijn met de kortingscodes en de producten of cadeautjes die jullie ermee aanschaffen!

Columns by Kari

advertentie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.