Alela test het Lilliputiens Badspeelgoed

Dat de meiden dol zijn op Lilliputiens dat weten jullie inmiddels wel. Het is een van hun favoriete speelgoedmerken en als er een pakketje binnenkomt met Lilliputiens schatten wordt er standaard gekirt (Alela) en gedanst (Isaya). In deze blog laat ik het badspeelgoed van Lilliputiens zien. Ze hebben namelijk een hele mooie collectie speeltjes voor in bad, in de tuin en op het strand. Terwijl ik deze blog online zet, zitten de meisjes heerlijk naast mij in een badje in de tuin, te spelen met het badspeelgoed van Lilliputiens.

Badspeelgoed van Lilliputiens

In bad gaan is natuurlijk altijd een feest. Maar met deze prachtige badspeeltjes van Lilliputiens wordt het nog leuker. De meisjes kregen een paar super schattige en fantasierijke speeltjes van dit prachtige merk.

badspeelgoed van Lilliputiens

Geen bad is compleet zonder bekertjes natuurlijk. De driedelige badbekerset van Lilliputiens is een echte aanwinst. Ze kunnen er mee scheppen, gieten, strooien, in bijten, knijpen, uit drinken, spulletjes in stoppen, stapelen… heerlijk!

badspeelgoed van lilliputiens

De vissersboot is een grote favoriet. Hij is gemaakt van zacht maar stevig neopreen en polyester. De mooie boot blijft drijven en vangt drie kleine visjes in een netje. Je kunt de boot ook omdraaien – binnenstebuiten – dan zitten Alice en CΓ©sar onder water en de visjes in de boot.

badspeelgoed

Dit badspeelgoed van Lilliputiens vindt Isaya vooral echt geweldig: de badbasket. Je plakt Nicolaas de Wolf aan de muur of aan het bad en gooit de (biggen)balletjes erin vanaf een afstandje. We gebruiken Nicolaas na het douchen om alle kleine speeltjes in op te bergen.

Lilliputiens

Wat is dat toch met vissen vangen? Onze vrijwel vegan kinderen vinden het super leuk om te doen πŸ˜‰ Ook met het vissenspel van Alice. Alela vindt vooral de kleine magneten diertjes heel erg mooi. Ze laat ze bijna niet meer los als we uit bad gaan.


Wil je meer weten over het mooie merk Lilliputiens of zien welk speelgoed ze allemaal maken? Neem dan eens een kijkje bij deze blogs:


Je kunt het speelgoed en het badspeelgoed van Lilliputiens hier kopen

Columns by Kari

Ad [gifted]

One thought on “Alela test het Lilliputiens Badspeelgoed

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.