10 prachtige cadeaus van Lilliputiens voor 0-6 jarigen

Een paar weken geleden werden de meiden verwend met een prachtig pakket van Lilliputiens. We zijn al geruime tijd fan van dit prachtige speelgoedmerk. Lilliputiens speelgoed is fantasierijk, heeft prachtige kleuren en is gemaakt met fijne, zachte en duurzame materialen. In deze blog deel ik 10 prachtige cadeaus (0-6 jaar) van Lilliputiens. Allemaal stuk voor stuk aanraders, als je nog iets moois zoekt voor onder de boom en allemaal getest en geliefd door Isaya en/of Alela.

1. Anais Lichtvanger

Meestal hangt hij aan de babygym, maar als we ergens met de auto heen gaan, knoop ik de lichtvanger los en hang ‘m aan Alela’s autostoeltje. Ze vindt het rode lampje dat eronder hangt ook echt magisch. Vol verwondering bekijkt ze de kleuren, lichtjes, vormen, bewegingen en glinsteringen. Zo mooi om te zien! Je kunt het hier kopen.

2. Alice Activiteitenknuffel

Dit lieve knuffeltje is echt een favoriet. Alela wordt er zo blij van haar Lilliputiens speelgoed. Haar gezichtje begint te stralen als ze Vos ziet en dan verschijnt de grootste glimlach op haar gezicht. O, die glimlach, mijn hart explodeert als ze lacht! Er hangt ook een knisper die Alela super fascinerend vindt. Je kunt ‘m hier kopen.

3. Alice Letters, Cijfers en Pictos

Hoe gaaf is dit om in aan de babygym of in het kamertje van je kindje te hangen? Ook super leuk als kraamcadeautje. Gepersonaliseerde cadeaus vind ik altijd een van de leukste dingen om te krijgen. Ik maakte dan ook echt een sprongetje toen ik deze Alela slinger in het pakket vond: zo attent en leuk. Je kunt ze hier kopen.

4. Alice Theeservies

Dit theeservies van Alice is echt een pareltje. Isaya speelt er al een hele tijd mee. Maar hij is nu overgedragen aan Alela. Want de serviestas heeft een prachtige knisper. En de theepot, schoteltjes, kopjes en lekkernijen zijn gemakkelijk vast te grijpen. Echt een fijne speelset dus voor de allerkleinsten. Je kunt ‘mΒ hier kopen.

5. Little Chef Kookboek

Zo leuk is deze. Als je onze Instastories volgt, weet je dat Isaya en ik graag samen kokkerellen. Ze vindt het maar wat interessant om de plaatjes te bekijken en mij instructies te geven. Wil je een lekker recept maken uit dit boek? In deze blog laat Isaya stap voor stap zien hoe je veganistische pizza bakt. Je kunt het hier kopen.

6. Little Chef Bakmat

Deze mat is zo ontzettend handig en fijn! Hij komt altijd te voorschijn als Isaya en ik samen gaan bakken. Hij is soepel, maar toch heel stevig – super goede kwaliteit. Hij kan in de oven en in de vaatwasser. Je kunt ‘m hier kopen.

7. Little Chef Keukenschort en Muts

Dit keukenschort en deze koksmuts hebben al zo ontzettend veel cupcakes, pannenkoeken, koekjes, pepernoten en pizzas overleefd. Te snoezig, voor je kleine keukenprins(es). Isaya draagt ze ook als ze ons fantasiesijsjes verkoopt, vanachter haar ijskraam. Je kunt het hier kopen.

8. Een Jaartje Rond

Toen Isaya dit prachtige “Een Jaartje Rond” paneel zag, werden haar ogen groot en zei ze vol ontzag “wauw”. Die verwondering, daar doet Lilliputiens het voor. Op dit paneel zitten allemaal kaartjes met klittenband, met de dagen, de maanden, cijfers en het weer. Ook kun je de seizoenen en de temperatuur instellen en activiteitenkaartjes wisselen. Isaya is altijd bezig met welke dag het is en welk seizoen aan de beurt is. Ideaal dus, zo’n gezellig paneel, om het visueel en tastbaar te maken. Je kunt het hier kopen.

9. Roodkapje Rugzak

Isaya is helemaal weg van haar Roodkapje rugzak. Hij moet overal mee naar toe. Het is een fijn, stevig tasje met een groot vak, met daarin een binnenvak voor de drinkbeker en een klein vakje aan de buitenkant. Doordat je de hengels met een klipje voorop de borst kunt vastmaken glijdt hij niet van de schoudertjes af. Je kunt ‘m hier kopen.

10. Baby Pop

OkΓ©, deze hebben de meisje niet getest, want de nummer 10, op deze Lilliputiens speelgoed lijst, staat stiekem op onze verlanglijst. Isaya heeft al een mooie verzameling poppenkinderen: ze is zo een lieve, zorgzame poppenmoeder. Dit fijne popje zou een prachtige, zachte eerste pop zijn voor Alela.

Bekijk hier nog meer heerlijk, educatief, lief, kleurrijk, duurzaam en stoer Lilliputiens speelgoed.

Columns by Kari

Deze producten zijn met veel zorg & liefde opgestuurd door Puur-pr. Verder bevat deze blog enkele affiliatie links.

7 thoughts on “10 prachtige cadeaus van Lilliputiens voor 0-6 jarigen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.