Natuurlijke zonnebrand van MADARA zonder witte waas

Aan iedereen die wel graag natuurlijke zonnebrand zou willen gebruiken maar écht niet kan dealen met die witte waas. Aan iedereen die wel weet dat je iedere dag moet smeren, maar gewoon niet de juiste zonnebrand voor het gezicht kan vinden. Aan iedereen die op zoek is naar de perfecte zonnebrand, die niet alleen beschermt, maar ook een fijne Instagramfilter over je gezicht legt. Deze blogpost is voor jullie. Want MÁDARA heeft een paar zonnepareltjes op de markt gebracht. In deze blog vertel ik over de natuurlijke zonnebrand van MADARA: de Plant Stam Cell Age Defying Face Sunscreen (spf 30) en de Hyaluronic Anti- Pollution City CC Cream (spf 15).

Voor ik inga op de natuurlijke gezichtszonnebrand en de CC cream van MÁDARA: er liggen nog een paar andere MÁDARA producten uit de zon collectie op me te wachten, maar ik heb nog geen tijd en voldoende zonuren gehad om ze goed te testen. Het gaat om de SUN 30 en de FAKE IT (een natuurlijke zelfbruiner). Dus check ze zeker alvast uit als je nieuwsgierig bent en een review van die producten houd je nog even van me tegoed!

natuurlijke zonnebrand van MADARA

Natuurlijke zonnebrand van MÁDARA

Plant Stam Cell Age Defying Face Sunscreen (spf 30)
gezichtszonnebrand van Madara

Meestal laat een natuurlijke zonnebrand – oftewel een zonnebrand met minerale filters – een witte waas achter. Dat is heel normaal en ik vind het niet echt een groot probleem, omdat de voordelen van natuurlijke zonnebrand veel groter (en belangrijker) zijn. Maar op je gezicht is het wel onhandig. Want Γ³f je ziet eruit als een spook of je moet make-up erover heen doen. Dat laatste is lastig als je een lange dag in de zon hebt [want dan kun je je zonnebrand niet opnieuw aanbrengen] of als je gewoon geen zin hebt in make-up. En tussenoplossing is om een liquid bronzer over je zonnebrand heen aan te brengen. Dat doe ik meestal. Maar hoe handig is het als dat neutraliserende tintje al in je zonnebrand zit? Dat is in feite wat de natuurlijke zonnebrand van MADARA zo ideaal maakt. De Plant Stam Cell Age Defying Face Sunscreen met spf 30 heeft een lichte tint die samensmelt met je huidskleur. De zonnebrand is op basis van minerale UV filters, is Ecocert gecertificeerd, dierproefvrij en oceaan- en rif vriendelijk.

Het is de ideale gezichtszonnebrand voor mij. Met factor 30 is mijn huid een paar uur beschermd tegen de zon. Maar niet alleen dat: hij verdoezelt ook gelijk kleine imperfecties en geeft een instant filter effect. Super fijn vind ik dat! Daarbij voelt deze natuurlijke zonnebrand van MADARA niet vettig of plakkerig. Het voelt gewoon als een dagcrΓ¨me en hij trekt snel in. Je hebt dus niet een “zonnebrandgevoel”. Het is ook een fijne basis voor een full face of make-up. De SPF 30 van MADARA is onder andere hier verkrijgbaar.

Hyaluronic Anti- Pollution City CC Cream (spf 15)
CC Cream van Madara

Deze CC cream van MADARA is speciaal ontwikkeld om je huid te beschermen tegen de luchtvervuiling in de stad. En natuurlijk tegen de zon. Factor 15 is uiteraard niet een hele hoge factor, dus je zult moeten bijsmeren [of bijpoederen met een minerale poeder] gedurende de dag. Maar het is wel echt een pareltje. Deze natuurlijke zonnebrand van MADARA is een dagcrème met een tintje, waardoor oneffenheden worden verminderd en je huid een stralende gloed krijgt. Geen vermoeid, dof of rood gezicht, maar een fijne, natuurlijke dekking. De Hyaluronic Anti- Pollution City CC Cream gaat huidveroudering tegen en is rijk aan antioxidanten.

De CITY CC komt in twee tinten: light [ik] en medium. Die range moet natuurlijk wel wat breder worden. Ik gebruik de natuurlijke zonnebrand van MADARA met SPF 30 in principe dagelijks en als ik wat extra dekking wil of me ga opmaken, doe ik de CITY CC eroverheen. Op bewolkte dagen gebruik ik alleen de CITY CC. Hij is onder andere hier verkrijgbaar!

Aanrader?

Ik heb deze natuurlijke zonnebrand van MADARA als PR ontvangen, maar ik weet nu al dat ik ze opnieuw zal aanschaffen als ze op zijn. Het maakt het dagelijks gebruiken van zonnebrand zoveel gemakkelijker, laagdrempeliger en aantrekkelijker. En omdat de producten 99% natuurlijk zijn [wat veel beter is voor je huid en lichaam dan chemische zonnebrand!] en een minimale bedreiging vormen voor het milieu, kan ik alleen maar zeggen: JA! aanrader!!

Columns by Kari

ad [gifted]

6 thoughts on “Natuurlijke zonnebrand van MADARA zonder witte waas

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.