De best gelezen artikelen van 2020

Het is tijd voor mijn jaarlijkse blog met best gelezen artikelen van het afgelopen jaar! Vorig jaar ging de blog over Rituals als een speer, maar ook het houten speelgoed van de meisjes en plastic vrij scheren stonden in de top 5 van best gelezen blogs. Benieuwd welke artikelen in 2020 het meest populair waren op columnsbykari.com? Lees dan gauw verder!

Voor ik in de 5 best gelezen van 2020 duik, eerst even dit:

best gelezen artikelen 2020

De 5 populairste artikelen van 2020

  1. 30 leuke en leerzame activiteiten die je met je kind thuis kunt doen
  2. Nat in nat schilderen: wat is het, hoe doe je het met je kind en waarom?
  3. Speelkamer update en veelgestelde vragen
    [voor de allernieuwste update van de speelkamer, kijk hier: ik heb de speelkamer omgebouwd tot klaslokaaltje]
  4. Een kijkje in mijn milieuvriendelijke schoonmaakkast | DIY schoonmaakmiddelen
  5. Mijn veganistische muesli repen recept
klaslokaaltje thuisonderwijs

De meest gelezen blogs van 2020 uit voorgaande jaren

Omdat ik natuurlijk ook in december nog artikelen publiceer, komen die nooit terecht in de top 5, omdat ze nog niet voldoende tijd hebben gehad om een groter publiek te bereiken. Zoals de blog over samen slapen met je kinderen – die gaat als een speer, maar is pas deze maand online gekomen. Daarom volgt nu ook een top 5 met artikelen uit vorige jaren die in 2020 veel lezers trokken!

  1. Hoe natuurlijk is rituals nu eigenlijk echt?
  2. De duurzame speelgoed collectie van Isaya en Alela
  3. Het geheim voor een harmonieuze dag met je kinderen
  4. 20 dingen die je met de Grimms regenboog kunt bouwen
  5. Zo maak je je badkamer plastic vrij
milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Spelen met je kinderen en groen leven

Uit deze top 5 lijstjes wordt duidelijk dat jullie columnsbykari.com in eerste instantie bezoeken om inspiratie op te doen voor activiteiten (knutselen, spelen, op pad gaan) met kinderen. Super leuk om te zien, want ik zit altijd bomvol ideeΓ«n om te doen met de meiden en geniet hier volop van. Dat dit anderen inspireert maakt me heel blij. Heb je de nieuwste blog, met 50 leuke en leerzame activiteiten voor de lockdown/ het thuisonderwijs al gezien? Ook heel tof om te zien dat jullie op mijn blog inspiratie op doen voor plastic vrij leven, het zelf maken van ecologische middelen en veganistisch eten. Mijn doel is tijdens het schrijven van mijn artikelen en De groene mama om anderen enthousiast te maken voor en groener leven.


Nogmaals ontzettend veel dank voor het lezen van mijn blogs, columns en boek het afgelopen jaar. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dankzij jullie het allerleukste werk ter wereld heb. Volg je ons al op Instagram? Ik kom je ook daar heel graag tegen! Veel liefs en een hele fijne jaarwisseling!

Columns by Kari

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.